Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile teamüllevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının tarafı rabıta son derece farklı eder skalasına sahiptir.

Genellikle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriya çelik yahut betonarme gibi dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda emniyetliği bulmak karınin muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı dizayn hassaten elementlere karşı himaye esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın pıtrakı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın kapıları kabil bina emniyetliği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 geçim esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yetişmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en müsait fiyatlarla malik geçmek derunin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma malumat alabilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara normal olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Standart bir ivedili çıkış kapısı çoğunlukla 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata sahip olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve sair özellikleri kabilinden faktörler yükselmekı etkiler.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Sonunda imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların Yangın Kapısı Fiyatları basit tahliye olmalarını katkısızlar.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, nitelikli bir yangın kapısının elan mualla bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Report this wiki page